Bejelentés


Gere Orsolya Key to your life - Schlüssel für dein Leben


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves Nyelvtanulni Vágyó Látogató!

Örülök, hogy oldalamra tévedtél.Megpróbálok kulcsot adni a kezedbe, hogy kinyithass olyan ajtókat is az életben, ahová csak a működőképes nyelvtudáson keresztül vezet az út. Bognár-Gere Orsolya vagyok, angol-német magántanár, több mint 20 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, a német nyelvet 10 éve kezdtem el oktatni Kecskeméten.

Mindkét nyelvet alap, közép és felsőfokú szinten tanítom, illetve gazdasági-üzleti szaknyelvi vizsgára felkészítést is vállalok. Angol és német felsőfokú és szakmai nyelvvel bővített nyelvvizsgákkal rendelkezem, illetve CELTA képesítést is szereztem (a Cambridge Egyetem által kiadott bizonyítvàny, mely felnőttoktatásra jogosít fel a világ bármely pontján).

Számlaképes egyéni vállalkozó vagyok.

Ha megjött a kedved a nyelvtanuláshoz, ne habozz, gyere és tanulj velem! Meglátod, hogy a nyelvtanulás lehet öröm is, nemcsak szenvedés! Bár azt nem ígérem, hogy könnyű lesz, hiszen az életben semmit sem adnak ingyen, de hidd el, megéri!

Számomra nincs nagyobb öröm annál, mint látni a tanítványaimat diplomát szerezni, új munkahelyet találni, előrejutni a szakmai ranglétrán vagy akár külföldi munkalehetőséget találni. És ehhez nem kell mást tenned, csak jelentkezni nálam, hogy megtaláljuk a hozzád leginkább illő tanulási módszert!

Sok szeretettel várom jelentkezésed! Bognár-Gere Orsolya
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!